Handelsbetingelser

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://skolefiduser.dk.

Indlejret indhold fra andre websteder

Materialer fra dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold.

Informationer som vi samler og gemmer

Når du besøger vores shop, vil vi spore:

  • Varer, som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvis at vise dig varer, som du har set for nylig.
  • Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.
  • Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvis kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.

Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

Når du køber varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Vi vil bruge denne information til formål såsom at:

  • sende dig information om din konto og ordre
  • svare på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
  • behandle betalinger og forhindre svig
  • overholder alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer, så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Vi vil også gemme kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.

Hvilke medarbejdere der har adgang

Medarbejdere har adgang til informationen, som du giver os. Fx har administratorer såvel som webshopledere adgang til:

  • ordreinformationer, såsom hvad der blev købt, hvornår det blev købt og hvortil, det skulle sendes.
  • kundeinformationer, såsom dit navn, e-mailadresse samt information om fakturering og forsendelse.

Vores medarbejdere har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndtere refunderinger og supportere dig.

Betalinger

Materialer på sitet er gratis. Ved køb af materialer skal køber derved ikke opgive sine konto-oplysninger, men i stedet anvende e-mail. Derved sendes de købte materialer uden beregning til download via e-mail.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger i forbindelse med køb/download af materialer, så længe vi har behov for dokumentationen.