Først til fire med de små bogstaver

DKK 0,00

Træn de små bogstaverne ved at spille Først til fire.

Beskrivelse

I Først til fire gælder det om at få fire på stribe først. Materialet består af 6 forskellige spilleplader med tilhørende 6 sæt spillekort, samt spillevejledning.  Spillet kan spilles af 2-4 spillere.

Forberedelse:

Spillepladerne printes i farve. (evt. lamineres) Man kan med fordel forstørre pladen til A3.

Spillekortene printes (evt. lamineres) og klippes ud. Der skal printes 2 sæt af spillekortene til hver spilleplade.

Sådan spiller du:

Spillepladen lægges på bordet. Hver spiller vælger en farve, vælger sine spillebrikker (evt. centicubes), tager sine brikker og placerer brikkerne foran sig. Hver spiller får tre kort fra bunken. Resten af kortene lægges i en stak med billedsiden nedad ved siden af spillepladen.

Den spiller, der starter, vælger et kort fra sine egne tre kort og lægger det med billedsiden opad foran sig. Så tager spilleren et af sine brikker og placerer den på det tilsvarende felt på spillepladen. Spilleren trækker nu et nyt kort fra kortstakken, og turen er slut. Man skal altid have tre kort på hånden i slutningen af sin tur.

Der er to slags logo-kort i spillet. Den ene slags har et logo på billedsiden. Med dette kort må spilleren lægge en valgfri brik på sin spilleplade. Det andet kort har to logoer på billedsiden. Med dette kort må spilleren fjerne en valgfri brik hos en valgfri modstander.

Der er fire felter – et i hvert hjørne, som består af et logo-felt. Dette er gratis felter. Hver spiller må tælle disse felter med som et felt med en brik i spillerens egen farve. For at lave en række på fire, der indeholder et hjørnefelt, skal man altså kun bruge 3 af sine egne brikker. Der må ikke placeres brikker på disse felter.

Når stakken med kort er tom, blandes alle spilleres bunker med brugte kort for at lave en ny kortstak.

Spillet fortsætter, indtil en spiller har fået 4 brikker på stribe. Denne spiller har dermed vundet.